Saturday, April 11, 2009

Avastart!

Täna sai siis hooaeg avatud, traditsiooniliselt 5 km käimisega Haapsalu kodustaadionil. Ilm oli sombune, sooja 10 kraadi, aeg-ajalt tibutas pisut.
Endel Susi oli suutnud kohale meelitada enamiku endistest, Eestile au toonud naiskäijatest. Stardis oli Eesti rekordiomanik Jekaterina Jutkina, ning aastaid vabariigi paremikku kuulunud Anneli Aru ja Maia Liitmaa. Maiale oli see minuteada esimeseks stardiks, peale 2002. aastal toimunud maailma karikavõistlusi Torinos.

Minule oli see võistlus kontrollstardiks, enne järgmisel nädalavahetusel toimuvaid Eesti klubide karikavõistluseid. Kõige tähtsam oli testida põlve töövõimekust võistlusolukorras.


Pelgasin pisut, et haige liiges hakkab jälle valutama, aga õnneks kulges kõik suuremate tagasilöökideta, viimati sain valuta liikuda 2007. aasta kevadel! Seega võis etteaste kordaläinuks lugeda, aeg (23:18,3) ei omanud siinkohal erilist tähtsust. Sain kinnitust, et peagi lubab põlv jälle täisjõuga treenida ja võistelda! Ühte peab aga ütlema, paganama raske oli küll see 5 km, alguse asi, jääb ju viimane võistluskogemus seitsme kuu taha!

Üldiselt jättis üritus hea mulje. Tore oli jälle endisi võistluskaaslasi näha. Rõõmu valmistasid ka noored väikesed käimishuvilised, kes sellel võistlusel oma esimese võistluskogemuse said ja hiljem särasilmil auhindu vastu võtma sammusid.




Oli igati tore ja südamlik vabaõhuetendus!


































































No comments: