Sunday, May 18, 2008

Äitäh Sulle!


Tahaksin selles kirjatükis tänada kõiki, kes on mind sportlaskarjääri jooksult toetanud. Neid inimesi on olnud palju ja selle üle on mul väga hea meel!

Eriline tänu kuulub perekonnale, kes on alati minusse uskunud. Koos moodustavad nad nagu väikese tiimi. Ema on apteeker ja toetab mind kõiges mis puudutab meditsiini. Isa töötab linnavalitsuses. Temalt saan alati huvitavaid artikleid ja spordiuudiseid. Lisaks sellele on tegemist väga hea nõuandjaga. Mõlemad on mind palju ka rahaliselt toetanud, loodetavasti avaneb kunagi võimalus neile samaga vastata. Sügav lugupidamine ka mõlemale vanaemale, kellest üks on juba lahkunud, teine aga endiselt rivis ja elurõõmus.

Vennal on minu elus eriline roll. Meie vahel ei ole saladusi ja rasketel aegadel on tema esimene, kelle poole oma muredega pöördun. Lisaks sellele on ka tema mind rahaliselt väga palju abistanud.

Suurim austus ja armastus on suunatud minu praegusele elukaaslasele Deisile, kes aitas mind sõna otseses mõttes tagasi ree peale- ole Sa tuhandest tänatud! Tänu Sinule suudan taas elust rõõmu tunda. Hindan Sind väga kõrgelt!

Eriline tänu kuulub treener Endel Susile, kes mind käimise juurde tõi ja kellega jätkub koostöö siiani. Treener Susi on olnud üks vähestest inimestest, kes on minusse alati jäägitult uskunud. Ilma temata oleks ma mitte keegi!

Loomulikult hindan väga ka inimesi väljaspoolt perekonda, kes on minusse uskunud ja mind toetanud- äitäh Teile kallid sõbrad ja sugulased! Eriti Reigo, Tarmo,Rain, Kaido, Ranner, Martin, Markko, Tarvi, Maili, Lea, Tiina, Ulvi, Lauri, Linda, Reelika, Reimo, Jann, Jaanus, Kaia, Tanel, Lennart, Anne-Ly, Kerttu, Ruth, Janne, Rain, Tarmo, Marie, Margit, Elle, Raivo, Lydia, Siret, Rainer, Tõnis, Ahto, Kai, Kadi, Janar, Kaarel, Veroonika ja Moonika.

Suur tänu Paavo Pärnale ja Erich Teigamäele – Teie toetus on mind palju aidanud!

No comments: