Sunday, February 17, 2013

Sisemeistrivõistlused

Täna olid kavas käimisdistantsid. Midagi head mul enda kohta kirjutada ei ole. Vabandused ei huvita kedagi, aga etteastele hinnangut andes tuleb kõiki aspekte arvesse võtta.

Hommikul ärgates oli pea paks ja nina vesine. Vahepeal paranemise märke näidanud tervis hakkas uuesti jupsima. Palavikku pole, aga mingi pisik on juba pea 2 nädalat sees- nohu ja nõrkus!

Esimese kilomeetri suutsin veel enam-vähem 4.21ga läbida, siis jõud rauges. Lelumees läks peagi omateed, vahe kolmandal kohal käinud Virgo Adusooga oli üle ringi. Jäi üle vaid teine koht vormistada. Tuleb tunnistada, et seegi oli parajalt raske ülesanne, kuna nõrkushoos ei suutnud enam tehnikat kontrollida- jalg vajus töntsti põlvest läbi. Jõudu vigade parandamiseks praktiliselt polnud, samas ei saanud ka tempot päris alla lasta, sest pronksmedal oleks tähendanud katastroofi.Õnnega pooleks õnnestus siiski kahe hoiatusega lõpetada! Vähemasti sai tehtud korralik kiirustreening!

Kaheksandat aastat järjest võttis 5000 meetris kulla Lauri Lelumees, ajaga 21.42,52. Minutiliste vahedega järgnesime mina (22.44,76) ja Virgo Adusoo (23.45,12).

Meeste järel asusid võistlustulle naised. Maarika Taukul võttis 3000 meetris kindla esikoha, isiklikku rekordit tähistava 14.51,74ga. Talle järgnesid Margarita Kozlova (17.47.44) ja Anastassija Ponomarenko (18.07.11).

Sportliku taseme poolest oli Lelumehe võiduaeg kindlasti parim, tunnustust väärib ka Maarika Taukuli isiklik rekord. Lauri tasemeni on veel aega, aga Maarika kasuks räägib noorus!

Foto: Ahto Sooaru/Delfi

Täielikud tulemused:


No comments: