Wednesday, October 5, 2011

Maardu järve jooks



Nagu eelmisel aastal nii ka nüüd lõpetasime Lelumehega hooaja Maardu järve jooksul. 1. oktoobril aset leidnud mõõduvõtu võitis Ilja Nikolajev, teine ja kolmas koht kuulusid käimisspetsialistidele.


7,5 km jooksutrass pakkus elamusi mitmele maitsele-kord kulges rada mööda kruusateed, siis tuli silgata mööda aasasid, seejärel sopases metsamülkas lõpuga vastvalminud kergliiklusteel.


Kõigest nädal peale 50 km meistrivõistlusi tulin taas starti peamiselt kahe aspekti pärast-mind üllatas möödunud aastane ülihea minek nädal peale käimismaratoni, tahtsin testida, kas tegu oli lihtsalt hea päevaga või ongi nädal pärast maratoni sobilik lühemaks jooksuotsaks. Veendusin, et seegi kord töötas mootor hästi, kuigi jalad olid siiski pisut pehmed. Nüüd tean, et nädal peale 50 km kannatab lühematel distantsidel paugutada küll!


Teine põhjus startimiseks oli vahelduse vajadus. Hea on käimise asemel aeg-ajalt joosta. Mõnus on end tühjaks pingutada, kartmata et keegi sulle kollast kaarti näitab! Täielik nauding!


Seega jäime Lauriga võistlusega igati rahule. Lauri veel eriti, sest õnnestus minult möödunud aasta eest revants saada! Ajad vastavalt 27.25 ja 28.00.

Ainsaks tõrvatilgaks meepotis oli tõik, et medal riputati kaela vaid võitjale, meid isegi ei mainitud! See on minu võistluspraktikas esmakordne juhus. Majanduskriis on Maardu spordiorganisaatoreid ikka väga tõsiselt tabanud kui ei suudeta isegi 3-eurost medalit osta!


Aga nagu tavatsetakse öelda ja see klapib ka minu püstitatud eesmärgiga antud jooksul-tähtis pole medal vaid osavõtt! :)



alati Teie

Margus

No comments: