Sunday, August 16, 2009

Läänemaa MV-sed- vorm on tõusuteel!

Laupäeval Paralepas toimunud Läänemaa lahtistel meistrivõistlustel võttis võidu Lauri Lelumees, püstitades 20.kilomeetris uueks isiklikuks rekordiks 1:28.43, mis on Eesti läbi aegade viies tulemus. Isiklik tippmark paranes pea kahe minuti võrra!

Ise võtsin etteastet rohkem tugeva treeninguna, veel möödunud nädalal läbisin trennis tempokalt 40 km. Kuna vorm poleks niikuinii isklikku rekordit püüda lubanud, ei raatsinud kuidagi pikast otsast loobuda.


Esimesed 10 kilomeetrit läbisin isikliku rekordi graafikus (45.11), teisel poolel hakkas väsimus tunda andma, sellele vaatamata lõpetasin hooaja tippmargiga 1:33.15, millega võib kõiki asjaolusid arvesse võttes rahule jääda-möödunud aastal, enne operatsiooni spetsiaalselt eestikateks keskendudes, suutsin võistlusmaa läbida kümmekond sekundit aeglasemalt!

See annab kindlust, et liigun õigel teel ja vormikõver saavutab oma tipu 3. oktoobril Eesti ja Baltimaade MV-tel 50 km käimises.

Jäänud on 7 nädalat ja ma tean, et see aeg möödub kiirelt. Tõsiseid treeninguid on jäänud veel 4 nädala jagu, ülejäänud aeg kulub taastumisele.

Tunnen kuidas võistlusärevus kasvab, tahtmine isikliku rekordiga hooaeg lõpetada üha kasvab!


Kaunist suvelõppu ja tegusat sügist soovides,


alati Teie,


Margus

No comments: