Tuesday, July 21, 2009

Energia jäävuse seadus

Energia ei teki ega kao vaid läbib meid eri ajahetkedel erineva jõuga. Seda tuleb osata suunata ja taastoota. Teistest edukamaks saab inimene, kes suudab tagada ühtse, stabiilselt kulgeva energiavoo. See eeldab põhjalikke teadmisi oma kehast ja olemusest. Pead tunnetama keha vajadusi ja elurütmi. Enese liigne piitsutamine tapab energia, sama teeb ka liigne laiskus. Ülemaganud inimene on loid ja jõuetu! Seega on energiaallika leidmiseks vajalik mõõdukus.Kuulates keha ja lastes intuitsioonil end juhtida tuleb leida kuldne kesktee. Siis täidab eluenergia su keha ühtlaselt voolava joana!

Keha vajab kindlalt väljakujunenud rutiini. Kõik, alates söögikordadest treeningute ja magamaminekuni välja peab päevast-päeva korduma samadel kellaaegadel. Süüa tehes tuleb arvestada organismi vajadusi, sama lugu on uneajaga. Juba väikesed erinevused harjumuspärases reziimis löövad elukvaliteeti mõra.


Ülaltoodu ei kehti vaid sportlaste kohta, täpselt samuti on lood ka kõigis teistes valdkondades.


Loomulikult on mõistlik aeg-ajalt rutiini lõhkuda, vastasel korral hävitab see meie loovuse ja elurõõmu. Oluline on õigeaegselt peateele tagasi pöördumine, sest kõrvalteed on küll ahvatlevad, aga ei vii tihtilugu sihile.


Armastage ennast ja hoolitsege oma keha ja vaimu eest, ainult siis suudate elust täiel rinnal rõõmu tunda!


Alati Teie,


Margus

No comments: