Monday, January 26, 2009

Võitsid Veskus ja Pällin

Laupäeval Lasnamäe spordihallis peetud Eesti juunioride ja noorsoo meistrivõistlustel näitasid parimaid aegu juunioride klassi käijad.

Kuna osavõtjaid nappis, korraldati mõlema vanusegrupi võistlus koos. Noormeestest saavutas üldvõidu Sillamäe noormees Ainar Veskus (5 km-23.26,8), neidudest oli parim valgalanna Meeli Pällin (3 km - 16.54,2).


Ajad jäid üpris tagasihoidlikeks, kuna enamus meie tippudest on hetkel haiguste ja vigastuste küüsis.


Meeli Pällinile on juba üle aasta teinud haiget põlv, loodetavasti suudetakse see 4000-kroonise imesüstiga töökorda saada!


Ainar oli pikalt viirushaiguse küüsis ja korralikult treenima sai hakata alles mõned päevad tagasi. Seda arvesse võttes, pole noormehe ajal vigagi, täiskasvanute meistrivõistlustelt võib oodata aega alla 23 minuti.


RiskoNogelainen, kes veel mullu Ainariga võrdne, kohati isegi parem oli, sipleb endiselt ületreeningust tingitud madalseisus ja otsib motivatsiooni jätkamiseks.


Kõik ülaltoodud sportlased on veel verinoored tegijad ja aega kosuda ning areneda on küllaga. Loodetavasti jätkub neil piisavalt tahtejõudu, käimaks seda rasket rada.


Sellised siis hetkeuudised käimisradadelt.


Noortele treenimisindu soovides,


alati Teie,


Margus

No comments: