Monday, September 15, 2008

Pentagonist Paraleppa


Ajavahemikus 12-15 september olime laagris Otepääl, ööbides suusabaasis, mida kohalikud inimesed pentagoniks kutsuvad.


Eesmärgiks oli kauni looduse keskel ja heade söökide seltsis ennast eelseisvateks Eesti meistrivõistlusteks häälestada. Siinkohal soovitan kõigil, kes Otepääle satuvad, pentagoni hommikuputru maitsta, nii head putru pole ma varem saanud!!!


Laageradasime neljakesi, lisaks treener Endel Susile olid kaasas minu peakonkurent ja treeningkaaslane Lauri Lelumees ning naiste paremikku kuuluv Ragle Raudsepp.


Nalja sai kõvasti. Treeningud olid kerged ja toniseeriva eesmärgiga. Ööd veetsime hõrendatud õhuga alpimajas.


Laupäeva hommikul tegime Lelumehega 25 km rahulikus tempos, Ragle oli eriti tubli, tehes vaatamata kõvale nohule koguni kaks treeningut - hommikul 14 ja õhtul 8 km. Peale trenni käisime Pühajärve puhkeksekuses ujumas.


Pähapäeva hommikul tähistasime kell 7.50 Ragle sünnipäeva ja läksime seejärel trenni. Tegime 15 km Pühajärve ümbritevatel mägistel teelõikudel. Meile, lauskmaameestele, oli see paras katsumus, mis järgmisel hommikul endast kangete lihaste näol märku andis.


Esmaspäev oli trennivaba, seega otsustasime midagi käimise populariseerimiseks ette võtta. Treener oli kokku leppinud väikese kiirkäimis-presentatsiooni Otepää gümnaasiumis. Peale loengut ära sõites, võis Otepää linnatänavatel näha noori ja kauneid 12. klassi tüdrukuid usinasti kiirkõnniga tegelemas ;)


Sellega sai meie lühike laager otsa ja nüüd jääb veel viis päeva meistrivõistlusteni, kus tuleb ette võtta 50 km distants. Sellest, kuidas seal läks, juba edaspidi.


Alati Teie,


Margus

No comments: