Monday, September 17, 2012

Järelkasv võistles Haapsalus



Laupäeval korraldas Endel Susi Haapsalu staadionil Läänemaa KJK lahtised meistrivõistlused käimises. Stardijoonele astus meie järelkasv, 11-12 aastased Läänemaa noorkäijad. Mina täitsin kohtuniku ja päevapiltniku rolli, lisaks oli au noortele tulevikulootustele medalid kaela riputada.

Tüdrukute 3000 m distantsi võitis kauni käigusammuga imepisike Anastasja Skatsko, ajaga 19.43,5. Poiste samal distantsil läks võit Gennadi Roosile, kes pidi esialgu veel Anastasjale alla vanduma, saades ajaks 22.13,8.

Poiste 5000 m distantsil oli võitmatu Ruslan Sergatsov. Võiduajaks märgiti 30.15,4.

Kõik meie maakonna parimad sel alal kuuluvad treener Ivan Jutkini treeningrühma ja on tehniliselt väga andekad! Noort Ruslan Sergatsovi on lausa lust vaadata! Sama võib öelda ka Anastasja Skatsko kohta. Ivan on neile võistluskäimise ABC selgeks teinud ja see on algajale käijale kõige olulisem asi õppida! Küll jõud ja vastupidavus ka treeningute käigus edasi arenevad.

Kaks ülalpool mainitut seekord oma isiklikke rekordeid ei uuendanud, vaatamata sellele käidi siiski välja korralikud ajad. Arvestada tuleb, et möödunud nädalavahetusel esineti edukalt (esikolmiku kohad) Jüri Jaansoni kahe silla jooksul. Lisaks puhus staadionil külm tuul.

Rõõm on tõdeda, et tublid noorkäijad on sirgumas ja kui elu alla ei neela, kuuleme neist loodetavasti veel ka kümne aasta pärast!

No comments: