Wednesday, October 14, 2009

Pisut puhkust...

Õnneks on selle hooajaga ühel pool. Tegemist oli siiamaani kõige raskema aastaga mu sportlaskarjääris. Esmakordselt andis keha koormustele järele ja tuli käia operatsioonil. Teadmine, et ettevalmistus jääb poolikuks, oli psühholoogiliselt raske taluda. Salamisi lootsin imele-ehk õnnestub hilissügiseks taas tippvormi jõuda, paraku see nii ei läinud-puudujäänud 1500 km andsid tunda.

Hooaega mahtus ka ilusaid hetki. Kõige eredamana meenub üllatusvõit klubide karikavõistlustel, kus dramaatilises lõpuheitluses õnnega pooleks võidu noppisin.


Ülejäänud võistlused paraku erilist rahulolu ei pakkunud, tuli võidelda iseendaga ja sisestada, et kõik see on ettevalmistus järgmiseks hooajaks. Isiklikest rekorditest jäin kõigil distantsidel kaugele, aga nagu varem mainisin, olen egoistlik optimist ja seega andis ebaõnnestunud aasta ainult lisaindu tõestamaks, et minus on rohkelt potensiaali. Kui ainult tervis jälle alt ei vea!


Nüüd aga lähemalt puhkuse plaanidest. See aasta ei saa seda endale palju lubada, kuna operatsioonist taastumiseks kulunud 4 kuud oli niigi üks paras puhkus. Seega loobun 10 päevaks käimisest ja tegelen aktiivselt teiste spordialadega. Oktoobri lõpus luban midagi ka hingele ja veedan ühe nädalalõpu üksi New Yorgis ringi jalutades. Eks seegi ole omamoodi treeningu eest, sest päevas plaanin läbida 30 km ringis.


Ühendriikidest naastes algabki ettevalmistus uueks hooajaks. Käes on parimad aastad, seega tuleb neid võtta täie tõsiduse ja pühendumusega!


Sügispuhkust nautides,


alati Teie,


Margus


1 comment:

karinasblog said...

mm, NY :) väga hea valik ju ! :)